Test og Service på alle former for eksisterende el-installationer

Vi udfører rigtig mange små el-opgaver, (i vores sprog kalder vi det spjæld eller spjældopgaver).

Det er typisk mere krævende for en el-forretning at udføre de helt små opgaver, da det stiller store udfordringer til administration, kommunikation, kørsel, prissætning, værktøj og varesortiment i servicevognen, set i forhold til, hvad en lille opgave må koste.

KE EL har udført disse typer opgaver i snart 40 år.

 

Test din HFI/HPFI-afbryder

Alle hustande bør teste deres HFI/HPFI-afbryder mindst én gang om året. Hvis afbryderen er mere end 10 år gammel, er der stor risiko for, at den ikke virker. En god huskeregel er at teste sin HFI- eller HPFI-afbryder, når vi går til sommer- og vintertid.

  • Tryk på prøveknappen, som er mærket med “T”.
  • Hvis en HFI/- eller HPFI-afbryder ikke kobler ud første gang, du trykker på prøveknappen, skal du kontakte en autoriseret elinstallatør.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om tilstanden i dine elinstallationer, eller hvis du er i gang med at købe et “nyt ældre” hus, er det altid en god idé at få foretaget et eltjek. Dermed får du kortlagt, om der er utidssvarende og uhensigtsmæssige forhold i dit hus.

 

Du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om det, der skal laves. Du kan ringe til os på telefon 86 98 95 11 for hovedkontoret i Hadsten eller
72 17 00 87 for afdelingen i Tilst. Eller du kan skrive til os på vores kontaktside – så finder vi en løsning.