Service ydelser

Vores serviceydelser

Hos KE EL har vi næsten 40 års erfaring med el-arbejde, og vi har altid lagt stolthed i det arbejde, vi har udført. Gennem årene har vi tilegnet os nye kompetencer og fået flere dygtige medarbejdere. Det har været medvirkende til, at vi i dag kan tilbyde en lang række forskellige serviceydelser til både private og erhverv.

 

El-arbejde hos private

Om det er en ny stikkontakt eller el-arbejdet i et nyt eller ombygget hus – hos KE EL kan vi varetage mange forskellige typer el-arbejde hos vores private kunder. Vi skelner ikke mellem opgavernes typer, men stræber altid at udføre et godt arbejde til gavn for kunden. Det gælder selvfølgelig også for vores erhvervskunder.

Udover klassisk arbejde kan vi også udføre el-relateret arbejde inden for tele & data og alarm & overvågning. Det betyder også, at vi kan tilbyde totalløsninger ved f.eks. opførslen af nye huse, og der skal installeres alt fra lys og hårde hvidevarer til internet og TV. Ligeledes kan vi også kan udføre det lovpligtige el-serviceeftersyn i forbindelse med et hussalg.

El-arbejde hos erhverv

KE EL-installationer kan også udføre el-arbejde hos erhvervskunder. Det kan være alt fra nybyggeri og entreprise til landbrug og industri. Som virksomhed er man altid velkommen til at ringe til KE El og få et bud på den bedste løsning på opgaven.

Tele & Data

Når det gælder installationen og vedligeholdelsen af ens tele- og datasystemer, kan det være rart at få en samlet løsning på opgaven. Hos KE EL kan vi tilbyde samlede løsninger til både private og erhverv, ligesom vi også kan udføre reparationer og service på allerede eksisterende installationer. Ud over tele & data, kan vi også tilbyde installation, reparation og vedligeholdelse af eksempelvis trådløse netværk og antenner.

Alarm og Overvågning

Behovet for tryghed er et af de mest basale behov– Alarm og overvågning kan være med til at gøre ens bolig mere tryg – og et trygt hjem er et godt hjem. Det gælder selvfølgelig også for virksomheder, der lige så vel som private, har behov for vished om, at deres ejendom forbliver uforstyrret i de timer, hvor der ikke er nogen på arbejde.

Den tryghed kan vi levere i form af installation, reparation og service af systemer til alarm & overvågning. Vi samarbejder med nogle solide producenter, så vi er sikker på, at kvaliteten er i orden.